• Suomeksi
  • In English
  • русский
  • På Svenska
  • Deutsch
  • En Français
  • Español
  • Italiano

Kävijöiden kokemuksia

Lue kävijöiden antamaa palautetta Rovaniemi Marathon -tapahtumasta. Voit lähettää myös myös omat kokemuksesi sivun lopusta.

Tervehdys! Tämänvuotinen reitti puolikkaalle oli kertakaikkisen erinomainen! Matka hujahti suorastaan huomaamatta kun oli vaihtelevaa pätkää :) Ehdottomasti ensi vuonna samalla reitillä. Tullaan sitten  taas alotteleen loma sinnepäin
Hei! Kiitos, ensi vuonna ollaan taas mukana! :)
Todella suuri kiitos Teille kaikille, jotka olitte tätä tapahtumaa järjestämässä. Jokaisen panos on todella tärkeä!
Mukavaa, kun tässä tapahtumassa on niin paljon arvontapalkintoja.
Voitte olla ylpeitä hienon Rovaniemi Marathonin järjestämisestä! Toivottavasti ensi vuonna 2010 osanottajia on jo yli 1 000 yhteensä!
Sää suosi hienosti tätä tapahtumaa, kun viikkoa aikaisemmin sää oli paljon viileämpi. Olikohan joidenkin mielestä sää liiankin lämmin juoksun aikana, mutta tästä on varmaan monia mielipiteitä.
Todella mukavaa, kun Rovaniemen seurakunnan kanssa oli yhteistyö aloitettu tämän tapahtuman kanssa. Ylimääräinen juomapaikka seurakuntakeskuksen lähettyvillä oli mukava asia.
Liikenteen ohjaus oli esimerkillistä, oli hieno juosta, kun liikennettä ohjattiin hyvin. Hallituskatua ylitettäessä varoitettiin myös suullisesti liikenteestä. Todella mahtavaa!
Poronlihakeitto oli nautinnollista nauttia juoksun jälkeen Rosson teranssilla. Jotkut taisivat kysyä ja minäkin mietin mielessäni, miksi keitossa ei ollut mukana perunoita? Tietysti niitä ei ole pakko olla mukana, kun mukana on poronlihaa ja juureksia. Maittavaa tämä keitto oli.
Atmosphere was really nice at GOAL area. Everyone liked it. If you have real nordicwalking part of your Marathon event, I can collect much easier participants from Japan. ”Santa Claus nordicwalking”, ”Tonttu nordciwalking” whatever nice naming are acceptable. Even Finnish audience were whispering ”If I knew about nordicwalking race, I wanted to take part!!
It was nice event Rovaniemi marathon and thank you very much for taking nordicwalker in you marathon event!!

Mitä mieltä Sinä olit tapahtumasta?

Nimi *

Sähköposti *

Kokemuksesi Rovaniemi Marathon -tapahtumasta

captcha
Kirjoita vielä yllä näkyvät merkit