Rovaniemi Marathonin kansallinen ja kansainvälinen näkyvyys teki tänä vuonna huiman harppauksen eteenpäin. Yksistään Rovaniemi Marathonin Facebook-sivusto tavoitti kolmessa päivässä 22 000 kansallista ja kansainvälistä maratonin ystävää.

Myös maratonin nettisivuilla kansallinen ja kansainvälinen näkyvyys kasvoi tuhansilla kävijöillä edellisiin vuosiin verrattuna. Kevään aikana sivujen eri kieliversioille tehtiin vierailuja eri puolilta maailmaa, joten ei ole ihme, että ulkomaalaisia osallistujia oli tänä vuonna ennätysmäärä lähes kahdestakymmenestä eri maasta.

Järjestäjien lähtökohtana on ollut kehittää ensin organisaatio ja tuote kuntoon ja ryhtyä sen jälkeen markkinoimaan tapahtumaa eri puolille maailmaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Ensi vuonna kansainvälisen markkinointiin panostetaan entistä enemmän. Nyt kun tuote on kunnossa, on helppo houkutella Lapin ja Joulupukin vetovoimalla juoksijoita Rovaniemi Marathon –tapahtumaan.

Ensi kesänä Rovaniemi Marathonin järjestäjien tarkoituksena on kehittää tapahtuman viestintää siten, että se palvelisi entistä paremmin juoksijoita ja heidän läheisiään globaalisti. Tapahtuman Facebook-sivuille ja nettisivuille tehdään koko tapahtuman ajan juttuja valokuvineen sekä suomeksi että englanniksi. Pyrkimyksenä on tehdä tapahtumasta myös kahdeksan tunnin suora videolähetys tapahtuman nettisivuille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

Terveyttä liikunnasta!

pe tammi 29 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Share it Email Kesä ja juoksukausi lähestyvät – niin myös 2.7.2016 juostava Rovaniemi Marathon. Työhyvinvointiin liittyen lappilaiset yritykset […]
rovaniemi-featured-image

Ehdotetut artikkelit