Rovaniemi Marathon-juoksutapahtuma onnistui taas mainiosti. 22. kertaa järjestetty liikunnallinen päivä on vakiinnuttanut paikkansa kesä-henäkuun vaihteeseen niin lapsiperheissä kuin isompien juoksijoiden joukossa.

Tällä kertaa kokeilimme, miten tapahtuman siirto lauantaista sunnuntaille vaikuttaisi osallistujamäärään. Sunnuntai on kansainvälisesti yleinen kisapäivä.

Puolimarathon oli jälleen suosituin, ja sille starttasi 220 juoksijaa. Osallistujien yhteismäärä oli 556, mikä on 60 vähemmän kuin vuotta aiemmin lauantaina. Kaukaisimmat juoksijat tulivat Intiasta.

Sää oli juoksijoille ehkä liiankin kuuma, mutta yleisö nautti ja kannusti. Erityisesti lasten minimara keräsi jälleen kerran Rovakadulle satoja lasten vanhempia, isovanhempia, kummeja ja muita kannustajia. Liikunnan riemua oli hienoa seurata!

Yksikään liikuntapahtuma ei synny ilman aktiivisia talkoolaisia. Rovaniemi Marathonin järjestelyistä vastaavat ovat jo rutinoituneita toimijoita. He suunnittelevat reitin, liikennejärjestelyt, maalialueen rakentamiset, juoksukurssit, vastaavat juomahuollosta, kisakansliasta, viestinnästä, hankkivat ajanoton, kuuluttajan, numerolaput, palkinnot, sponsorit, luvat ja monet, monet muut asiat.

Kiitos talkooväelle – jälleen kerran.

Kiitos myös sponsoreille, sillä ilman paikallisten yritysten tukea Rovaniemi Marathon olisi mahdotonta järjestää.

Ja kiitos osallistujille, sillä ilman teitä Rovaniemi Marathonia ei olisi olemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Next Post

Rovaniemi Marathonia ei järjestetä ensi kesänä

to loka 5 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Share it Email Rovaniemi Marathonia ei järjestetä kesällä 2018. Arctic Marathon Clubin (AMC:n) talkoovoimin järjestämä tapahtuma on kerännyt […]
rovaniemi-featured-image

Ehdotetut artikkelit